TRALL & Impregnerat virke

Hos Jonssons Trä i Borgholm hittar du svenskt trallvirke av hög kvalité. Vår tryckimpregnerade trall i butik är perfekt för dig som ska bygga en ny altan eller uteplats. Utbudet vi tillhandahåller är ett prisvärt och väldigt hållbart sådant, mot såväl fukt som röta. Trallvirket finns i flera olika varianter, vår sakkunniga personal vägleder dig gärna!

Olika varianter i vårt sortiment

Det är enkelt att skapa precis den känsla man efterfrågat med rätt typ av virke. Det impregnerade virke vi har i butiken finns i ett flertal olika varianter med olika egenskaper. Vissa varianter är smala och andra är breda, robusta, släta, släta med en räfflad sida, impregnerade i grönt eller brunt. En känsla av lyx, stabilitet som håller formen i många decennier. Perfekt för dig som ställer krav på en hållbar och smakfull altan.

Samarbete med OrganoWood

Nytt för i år är att vi inlett ett samarbete med OrganoWood, som är ett miljöklassat och kiselbehandlat virke av hög kvalité. OrganoWoods trä är modifierat med kisel som ger lång hållbarhet och en vacker silvergrå nyans. Teknologin ger träet rötskydd, skapar en vattenavvisande yta och ett förbättrat flamskydd för att klara hårt utsatta miljöer. Virket får en vacker silvergrå nyans när det exponeras för väder och vind. Virket finns som trall- och konstruktionsvirke samt fasadpanel med ett brett sortiment av profiler. Många villaägare, arkitekter, byggare och kommuner, för att nämna några, tilltalas av dess miljöprofil och den silvergråa nyansen.

Material och tillbehör för ett komplett altanbygge

Kom in till oss och låt vår personal vägleda dig. Här kan du direkt välja material och tillbehör och direkt se vad det kommer att kosta. Vårt virke av högsta kvalité låter dig njuta av din välbyggda uteplats i många år framöver. Vill du behålla det lyxiga och fräscha utseendet på trallen bör du med jämna mellanrum underhålla och bestryka med träolja. Oljan kommer hålla virket i ett bättre skick och hjälpa till att motstå formändringar som sprickbildningar.

Våra leverantörer

  • Bergs Timber (Bitus i Nybro)
  • Södra
  • OrganoWood

Ölands bygghandel för både hemmafixare och proffs

Hos oss på Jonssons Trä i Borgholm är det smidigt, roligt och enkelt att handla. Här finns materialet, tipsen och inspirationen för dig som både hemmafixare och proffs. Vi guidar dig gärna genom vårt sortiment från början till slut.

JONSSONS TRÄ 
Fabriksvägen 4
Borgholm
info@jonssonstra.com
Tel: 0485 – 12715

ÖPPETTIDER
Mån-fre 7.00 – 17.00
Lördag 8.00 – 13.00

Stängt alla röda dagar samt midsommarafton, söndag 27 juni, julafton och nyårsafton.

*Öppet långfredagen och Kristi himmelsfärdsdagen  09-13

Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp av en professionell handlare? Vi kan hjälpa er med det mesta!

8 + 6 =

Vi svarar er inom kort!

JONSSONS TRÄ
Fabriksvägen 4, Borgholm
E-post info@jonssonstra.com
Tel: 0485 - 12715

ÖPPETTIDER
Mån-fre 7.00 - 17.00
Lördag 8.00 - 13.00
Söndag 9 - 13 (från och med 3 april 2022)

 

Stängt alla röda dagar samt midsommarafton, söndag 27 juni, julafton och nyårsafton.

*Öppet långfredagen och Kristi himmelsfärdsdagen  09-13

 

OM JONSSONS TRÄ
Familjeföretaget Jonssons Trä har funnits sedan 1996. Idag ägs företaget av Tobias Jonsson som tillsammans med sin personal står för det personliga bemötandet.
Kontakta oss >>

 

 

LÅSTEKNIK
Vi driver även Låsteknik i Kalmar och Borgholm. Allt inom lås och larm samt nyckeltillverkning.
Läs mer >>