Tak

Har man en gång haft äkta takpannor är det svårt att tänka sig en annan taklösning. Med takpannor från oss på Jonssons Trä i Borgholm får du en takvariant som håller betydligt längre än de flesta andra taktyperna på marknaden. Vi har ett brett kvalitetssortiment som omfattar alltid ifrån klassiskt rött till glasyrer och mer färgsatta.

 

Kvalité och taksäkerhet

Våra tak utsätts dygnet runt, året om, för slitage från väder och vind. Fukten kan leda till nedbrytning och mossbildning vilket gör att dina takpannor tillslut kan börja läcka. Som fastighetsägare måste man därför byta tak ett par gånger i livet för att slippa de förödande konsekvenser som kan bli annars. Hos oss hittar du ett brett sortiment av såväl takpannor som tillbehör, allt du behöver för att lägga ett tak som håller i många år framöver. Våra tillbehör och övriga produkter kommer från väletablerade företag.

 

Våra takleverantörer

  • Mjöbäckspannan från S:t Eriks
  • Möjlighet att beställa lertegel

 

Investera rätt – investera i ditt tak

Taket gör mycket på fastighetens utseende. Ett gammalt och slitet tak kan vara en källa till ständig oro. Att därför lägga nya takpannor tillfredsställer många och ger en trygghet i att undvika läckage och fuktskador i fastigheten. En takomläggning brukar ses som en stor investering för alla som funderar på att sälja sin bostad då presumtiva köper många gånger tittar på tak med kritiska ögon.

 

Kom in till oss i Borgholm och tillhandahåll alla tänkbara produkter för ditt tak

De klassiska röda takvarianterna passar såväl nya som äldre hus, stugor och friggebodar men också större villor och bostadshus. I vår bygghandel är det enkelt att tillhandahålla takpannor, till ett bra pris. Vanliga robusta takpannor och nockpannor av hög kvalité ger dig ett hållbart tak i många decennier. Kom gärna in och rådfråga vår serviceinriktade personal!

JONSSONS TRÄ 
Fabriksvägen 4
Borgholm
info@jonssonstra.com
Tel: 0485 – 12715

ÖPPETTIDER
Mån-fre 7.00 – 17.00
Lördag 8.00 – 13.00

Stängt alla röda dagar samt midsommarafton, söndag 27 juni, julafton och nyårsafton.

*Öppet långfredagen och Kristi himmelsfärdsdagen  09-13

Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp av en professionell handlare? Vi kan hjälpa er med det mesta!

3 + 1 =

Vi svarar er inom kort!

JONSSONS TRÄ
Fabriksvägen 4, Borgholm
E-post info@jonssonstra.com
Tel: 0485 - 12715

ÖPPETTIDER
Mån-fre 7.00 - 17.00
Lördag 8.00 - 13.00
Söndag 9 - 13 (från och med 3 april 2022)

 

Stängt alla röda dagar samt midsommarafton, söndag 27 juni, julafton och nyårsafton.

*Öppet långfredagen och Kristi himmelsfärdsdagen  09-13

 

OM JONSSONS TRÄ
Familjeföretaget Jonssons Trä har funnits sedan 1996. Idag ägs företaget av Tobias Jonsson som tillsammans med sin personal står för det personliga bemötandet.
Kontakta oss >>

 

 

LÅSTEKNIK
Vi driver även Låsteknik i Kalmar och Borgholm. Allt inom lås och larm samt nyckeltillverkning.
Läs mer >>