FÖNSTER

Rätt fönster kan göra hela skillnaden för ditt hus, både för fasadens utseende och för hur känslan i inredningen blir och hur ljuset faller i ditt hem. Fönster är inte bara något nödvändigt som ska finnas i ett hus för att släppa in ljus och luft, de kan också vara en del av den övergripande stilen du vill skapa i ditt hem. Att välja rätt fönster kan kännas svårt, men vi på Jonssons Trä kan erbjuda dig som kund kvalitativa fönster med den rätta känslan för just ditt hem. Oavsett om du har ett äldre hus där du vill behålla den gamla känslan men ändå dra nytta av fördelarna som ett nytt fönster ger, eller om du vill ha en mer modern och stilren känsla i ett nyare hem, så har vi fönster som passar just dig. Genom att byta fönster kan du göra stor skillnad i ditt hems energiförbrukning, genom att sänka värmekostnader och förbättra inomhusklimatet. Nya fönster ger också ett stort lyft rent estetiskt. Det är därför viktigt att du väljer fönster som inte bara passar dig och din smak, utan också passar tillsammans med stilen och känslan hos ditt hus. Vår erfarna personal kan hjälpa dig att välja rätt fönster, oavsett om du vill ha ett standard fönster med stilrena och raka linjer eller om du vill ha ett fönster med spröjs eller ett fönster i en mer ovanlig storlek.

Hitta rätt fönster

Letar du fönster i Färjestaden eller Borgholm, så ska du inte tveka att kontakta eller besöka oss på Jonssons Trä. Här hittar du fönster för alla smaker och hem, men med det gemensamt att de är lika energibesparande för ditt hus genom att de minskar värmeförlusterna och därmed sänker kostnaderna för uppvärmning. Att byta fönster, eller att installera fönster av god kvalitet från början, kan därför göra stor skillnad i hur energisnålt ditt hem är. Vi kan erbjuda dig fönster från ledande tillverkare på marknaden. Som till exempel Elitfönster, Diplomat och Outline. Vår kunniga och engagerade personal kan hjälpa dig att hitta fönstret du letar efter. Att byta fönster är ett stort projekt, men med hjälp av våra medarbetare kan detta projekt bli lite enklare att påbörja. Om du letar fönster på Öland, oavsett om det är till ett nybygge eller till en renovering, så ska du besöka oss på Jonssons Trä. Vi kan ge goda råd kring fönster och hjälper dig gärna att välja rätt fönster till ditt hus!

JONSSONS TRÄ 
Fabriksvägen 4
Borgholm
info@jonssonstra.com
Tel: 0485 – 12715

ÖPPETTIDER
Mån-fre 7.00 – 17.00
Lördag 8.00 – 13.00

Stängt alla röda dagar samt midsommarafton, söndag 27 juni, julafton och nyårsafton.

*Öppet långfredagen och Kristi himmelsfärdsdagen  09-13

dörrar diplomat

Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp av en professionell handlare? Vi kan hjälpa er med det mesta!

8 + 5 =

Vi svarar er inom kort!

JONSSONS TRÄ
Fabriksvägen 4, Borgholm
E-post info@jonssonstra.com
Tel: 0485 - 12715

ÖPPETTIDER
Mån-fre 7.00 - 17.00
Lördag 8.00 - 13.00
Söndag 9 - 13 (från och med 3 april 2022)

 

Stängt alla röda dagar samt midsommarafton, söndag 27 juni, julafton och nyårsafton.

*Öppet långfredagen och Kristi himmelsfärdsdagen  09-13

 

OM JONSSONS TRÄ
Familjeföretaget Jonssons Trä har funnits sedan 1996. Idag ägs företaget av Tobias Jonsson som tillsammans med sin personal står för det personliga bemötandet.
Kontakta oss >>

 

 

LÅSTEKNIK
Vi driver även Låsteknik i Kalmar och Borgholm. Allt inom lås och larm samt nyckeltillverkning.
Läs mer >>